Followers

17 Disember 2012

Last year 2012



Assalamualaikum.

How time flies kan kawan-kawan? Cepatnya masa berlalu meninggalkan kita. Rasa macam semalam ja semuanya bermula,tup-tup dah nak tamat. Maaf aku lama meninggalkan kalian, sungguh aku rindu pada kawan-kawan semua,tapi yelah,seharian penat mengejar masa,dah kurang masa nak berjimba dengan blog tersayang. Broadband pulak merap meragam sekarang ni… hish…. Jangan tanya kenapa masa kurang,tapi tanya kenapa masa itu dibuang-buang.

Macam mana dengan tahun 2012 kawan-kawan? Bagi aku,tahun 2012 ni merupakan satu muka buku baru,bukan cinta muka buku eh,yang tu lambat lagi cehh. Belajar benda baru, being at a new place isn't easy for me to fit in but alhamdulillah,so far i've got friends that could cheer me up when ...,well u know kadang-kadang emo tak menentu kan. heehee ^^

So… sebelum aku menghabiskan rumus2 ni.. aku buat synopsis aku sepanjang tahun 2012 ni…

Awal tahun, aku masih lagi seorang pelajar IPTG.. IPTG tu IP la… Institut pertanian…  kenalkan budak2 dorm aku, B211



23 FEB 2012, aku excident. Tu la padah fly balik kampung x bgtaw warden IPTG. Hahaha.. seminggu aku bertongkat.



 Ngaji punya ngaji, aku pun LI kat kilang beras seri merbok. Tempat kerja aku yang first.. ni gambaq officemate aku time Ten-Pin bowling tournament syarikat padi kedah.


Tahun ni jugak , aku ada gf. Tapi da break. Hahaha… Ms XoXo.



Btw,  baru kerja 1 bulan, aku ditawarkan sambung belajar kat UPM. Bangga siot tgk muka parent aku. 

 


trip pertama sepanjang aku kat Sarawak ni is going to Miri. Agak membosankan. Hahaha.. tapi enjoy je la.
 


And yeah,2013 is coming,yet i still can't believe i'm turning 23 next year. Hoih,rasa tua bebeno aih. Kadang-kadang pikir balik, apa yang aku buat selama ni? Cukup ke amal ibadat aku,yela,Allah dah bagi aku hidup 22 tahun,dah tu tak reti-reti nak balas dengan ibadat,kan?

Okeylah,taktau nak merapu apa lagi. Mata dah berat,mata nak rehat. Doakan aku untuk test 1 nanti. Kenang daku dalam nasi kandarmu. Kbye :)

syg si xoxo



Tiada ulasan: