Followers

29 Disember 2010

Outing Kota Kuala Kedah

so, kali ni MIAH nak bgtau, MIAH try buat shooting guna model.
hehehe

talent untuk MIAH kali ni si Rabitah dgn si Marzila.
tmpat shooting kat marina kuala kedah

bersama2 dgn MIAH ialah 2 orang lagi photografer (Aiman & Shakir)

maka bermula lah sesi fotografi antara kami..

thanks 2 diaorang ni sbb bnyak tolong aku dalam sesi kali ni
 let me introduce to u
my 1st models
Ila @ Marzila


and 2nd model
Bit @ Rabitah





ni antara gambar2 yang kitaorang amik masa kat sana

time ni MIAH tgh amik gambar bit. haha. smpat lagi diaorang amik gambar MIAH.. 



ni plak gambar 2 orang model ni time tgh duduk.. huhuuh

shakir tgh snap gambar diaorang berdua



my models. wee~~~


yg tu je la MIAH nk upload. nak tgk lagi leh mai jumpa MIAH. hahaha
tata. and take care.

♥♥♥ u all


2 ulasan:

☀ Izzaty Hedry☀ berkata...

i bla lg yew.. t'ingt nk jdy model u all..:D

Wan MIAH berkata...

anytime.. tapi wan x de kamera la. yg tu pakai kamera uncle punya.